Over ons

Wat men moet leren doen, leert men door het te doen

The Next Co-creator is een Community van co-creatiepractioners die in hun organisatie met co-creatie bezig zijn. De community richt zich op het professionaliseren van co-creators en het co-creatie vakgebied. Met een duidelijk uitgangspunt: inspelen op de dagelijkse innovatie praktijk en iedereen draagt actief bij.

De visie van The Next Co-creator is het versterken van co-creators om het maximale uit hun eigen en elkaars innovatie potentieel te behalen. De missie is om 1.000 waarde co-creators te creëren. De ambitie is een innovatiever en sterker Nederland.

The Next Co-creator kent een inspirerende en praktische formule. Iedere 2 maanden komen we een middag voor een Co-creation Learning Experience bij elkaar waarbij 1 co-creatie gerelateerd thema centraal staat. Anderen ontmoeten, inspireren en leren van en met elkaar zijn onze drijfveren. Daartoe zetten we onze co-creatie game in. Iedere learning experience resulteert in een geïllustreerde report-out, die we delen in onze sociale netwerken.

The crew

The Next Co-creator Community