Co-creatie van duurzame producten

Al meer dan 80 C0-creators hebben meegedaan in The Next Co-creator en zei gaven ons enthousiaste reacties terug.  De Co-creatieon learning experiences raken mensen en zij leren ervan. Dat is precies waarom we het doen!

Co-creatie van duurzame producten

Op vrijdag 11 november 2011 bestaat The Next Cocreator een jaar! Het centrale thema is ‘Co-creatie van duurzame producten’. Dit thema wordt ingeleid door Berend Aanraad, Directeur van The Natural Step en Nick de Heer, Social Entrepreneur bij We Beat the Mountain. Zij nemen ons mee in de ontwikkeling van duurzame productontwikkeling en we gaan de funding voor de co-creatie van de Flex Work Trolly. Een mobiele werkomgeving van gerecycled materiaal.

Co-creatie leidt tot goede producten

Co-creatie tussen bedrijven heeft de laatste paar jaar voor goede en unieke producten gezorgd in de markt. De combinatie van kennis, merken en mindset zorgt ervoor dat het product zich duurzaam onderscheid van de rest. Maar, hoe pakken we dat eigenlijk aan, de ontwikkeling van duurzame producten in co-creatie? Welke stappen moeten worden genomen en wellicht belangrijker nog, welke behoeftes zijn er en moeten daarmee bevredigd worden in deze stappen wil het traject succesvol worden doorlopen?

Co-creatie game

Na de inleiding van Berend en Nick gaan de participanten met elkaar aan de slag met een uitdagende opdracht “Hoe kan de co-creatie van de Flex Work Trolly gefund worden” Je past de opgedane inzichten direct toe via een co-creatie game. Deze keer gefaciliteerd door Ilya Broekhuizen.

Locatie: Belevingscentrum Wolter & Dros, Amsterdamseweg 51d, 3800 AA in Amersfoort
Start en duur: 15.00 uur tot 18.45 uur. Aansluitend een netwerkborrel
Kosten: Euro 25,00 als bijdrage in de cateringkosten
Wat mee te nemen: Jezelf en prikkelende vragen
Programma: Het programma wordt na inschrijving je 2 weken van tevoren toegestuurd

Resultaten van deze Co-creation Learning Experience


Loading ... Loading ...