Aanmelden Co-creatie Challenges

In 2013 gaat The Next Co-creator Community haar derde jaar in. Zo’n 200 managers hebben inmiddels een of meerdere Co-creation Learning Experiences meegemaakt. Op verzoek van de leden van de Community zullen er in 2013 4 Co-creatie Challenges gehouden worden. In deze challenges staan praktijk cases centraal waar nog vraagstukken voor openstaan. De organisatie die de challenge inbrengt heeft 4 uur, 400 manjaar aan kennis, ervaring en ideeën tot zijn beschikking om antwoorden op hun vraagstukken te vinden.

Heb jij een uitdagende Challenge?

Wij gaan niet over 1 nacht ijs! We zijn op zoek naar organisaties en ondernemers uit de bouw, zorg, welzijn, onderwijs en gemeentelijke sector, die hun challenge durven in te brengen met vraagstukken waar ze in korte tijd oplossingsrichtingen voor zoeken. Onze Co-creatie Challenges staan gepland voor:

Zijn er kosten aan verbonden?

The Next Cocreator Community is een sociaal initiatief. Met als doel het co-creatie vakgebied met elkaar te ontwikkelen. Het is kosteloos, iedere deelnemer draagt uitsluitend Euro 30,00 (inclusief BTW) bij aan de cateringkosten.

Benutten van elkaars sociale overwaarde

Het is prachtig om te zien wat er uit een community van gelijkgestemden ontstaat! Puur gedreven vanuit passie om kennis te delen en elkaar verder te helpen. Voor degene die de Challenge inbrengt betekent dit concrete oplossingsrichtingen voor zijn/ haar vraagstuk. Voor de deelnemers betekent het meer inzicht opdoen in jezelf, leren van elkaar, ervaring opdoen met nieuwe co-creatie werkvormen en netwerken. Een win-win dus voor iedereen!

Aanmelden van jouw Challenge?

Dat kan vanaf nu. Laat een bericht achter met een duidelijke omschrijving van jouw challenge. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op om te verifiëren of jouw challenge de juiste uitdaging is voor onze community. Laat hier je bericht achter.


Loading ... Loading ...