Programma 2013

In 2013 gaat The Next Co-creator community haar derde jaar in. In 4 Co-creation Learning Experiences diepen we de rol van online en offline co-creatie uit aan de hand van real-life Challenges. The Next Co-creator Community helpt op een laagdrempelige en inspirerende manier je nieuwe product- en dienstenontwikkeling naar een hoger plan te trekken. Tegelijkertijd bouw je jouw netwerk uit met mensen die in hun organisatie verantwoordelijk zijn voor online en offline co-creatie. Zo’n 200 managers hebben inmiddels een of meerdere Co-creation Learning Experiences meegemaakt.

Doelstellingen Co-creation Learning Experiences

Je gaat aan de slag met een actuele praktijk-case van een organisatie en krijgt:

 • Inzicht in de bouwstenen van het co-creëren van waarde met (eind) gebruikers.
 • Begrip voor wat anderen zien, zeggen en doen. Kortom elkaars belangen.
 • Inzicht in je eigen blinde vlekken en die van anderen.
 • Inzicht in hoe jij co-creatie in jouw eigen werkomgeving kunt toepassen.
 • Je komt op basis van het inzicht tot de formulering van de acties in relatie tot je co-creatie project.

Voor wie bestemd?

The Next Co-creator learning experiences zijn bestemd voor iedereen die zich professioneel bezighoudt met de ontwikkeling en het management van co-creatieve organisaties zoals business unitmanagers, commercieelmanagers, marketingmanager, customer service managers, salesmanagers, innovatiemanagers, projectmanagers en programmamanagers. Voor professionals uit organisaties vanaf 20 FTE’s en voor studenten.

Co-creation Learning Experiences 2013

Duur

Iedere Co-creation Learning Experience duurt een middagdeel. Inloop is vanaf 14.30 uur. We starten om 15.00 uur en we eindigen om 19.00 uur.

Formule

Tijdens de Co-creation Learning Experiences wordt een actuele praktijk case gepitched en worden er werkvormen en methoden toegepast die altijd gericht zijn op het zelf ervaren van co-creëren. Tegelijkertijd worden er oplossingsrichtingen voor de ingebrachte case met elkaar ontwikkeld. Omdat ons motto is: Wat men moet leren doen, leert men door te doen. Het leuke is dat hierdoor een interactieve, boeiende en effectieve overdracht van kennis en inzichten plaatsvindt tussen alle co-creatie professionals die meedoen.

Samenwerking en locatie

In 2007 werd het Belevingscentrum van Wolter & Dros in Amersfoort opgezet. Het biedt een inspirerende omgeving waar je comfort in de breedste zin van het woord beleeft. Voel, luister, ruik en proef de sfeer in het hypermoderne centrum van Wolter & Dros. Ontdek welke invloed vooral de fysieke omgeving heeft op het welbevinden en de creativiteit van mensen. The Next Cocreator Community werkt vanaf het eerste moment met het Belevingscentrum samen. Alle Co-creation Learning Experiences vinden hier plaats.

Belevingscentrum Wolter & Dros, Amsterdamseweg 51d in Amersfoort

Vragen die gedurende de 4 Co-creation Learning Experiences centraal staan

 • Welke rol heeft de eindgebruiker in het co-creatie proces?
 • Welke co-creatie mogelijkheden zijn er op strategisch en tactisch nivo?
 • Hoe formuleren we een offline en online co-creatiestrategie?
 • Wat zijn de bouwstenen voor het co-creëren van waarde?
 • Hoe realiseren we een offline en online co-creatiestrategie?
 • Hoe ontwikkel ik mijn ontwerp attitude?
 • Hoe creëren wij een co-creatie omgeving die de samenwerking faciliteert?
 • Met welke mindset ga ikzelf een co-creatie traject in?
 • Hoe pas ik de inzichten toe in de komende 48 uur?
 • Welke oplossingsrichtingen zien wij voor de ingebrachte praktijk case?

Pak je kans!

20 september 2013 is jouw kans nog om aan de derde Co-cretie Challenge van 2013 deel te nemen. Wil jij meer succes met co-creatie? Reserveer jouw plaats voor 22 november voordat het vol is! …

En laat je niet weerhouden … het is nog steeds KOSTELOOS. Je betaalt slechts €30,00 (inclusief BTW) als bijdrage aan de cateringkosten.

The Next Cocreator Community 2013

 

 

 

 


Loading ... Loading ...