Han Oei

Mijn naam is Han Oei en als bewust-maker en groeiversneller verbind ik mensen en organisaties met hun binnen- en buitenwereld. Dat ik opgegroeid ben als een kind van Oost en West speelt ongetwijfeld een rol in mijn drijfveer om werelden met elkaar te verbinden.

Mijn persoonlijke missie is mijn bijdrage te leveren aan een bewustere en respectvolle samenleving. Volgens het principe ‘Think big, start small’ begin ik bij mijzelf en mijn directe werk- en leefomgeving. Stel je voor wat we allemaal kunnen bereiken als we met elkaar verbinden op basis van onze talenten en waarden? Groei door bewustzijn en verbinding is dan ook mijn motto. Ervaringsgericht leren door bewust te zijn van eigen en andermans gedrag en onderliggende drijfveren en waarden en dit te verbinden met jouw binnen- en buitenwereld.

Met mijn onderneming ‘Oei voor Groei’ begeleid ik professionals, leidinggevenden en ondernemers om sneller te groeien en meer resultaat te behalen met meer gemak en meer vrijheid. En dit zowel op individuele basis als in groepsverband.

Ik ben een betrokken begeleider, die ruim 15 jaar business ervaring meebrengt in organisatieadvies, coaching en procesbegeleiding in zowel de profit als non-profit markt. Mensen die met mij werken waarderen mij om mijn vermogen om in korte tijd de essentie te raken en perspectieven met elkaar te verbinden: respectvol, analytisch sterk, inlevend en verbindend. Mens en resultaat gaan hierbij hand in hand.

Aangezien ik geloof in de kracht van samenwerking en co-creatie werk ik vaak samen met deskundige en betrokken partners aan groeivraagstukken. Naast mijn samenwerking met de crew van The Next Co-creator Community heb ik duurzame partnerships met UnityOne, op het gebied van cultuur-, leiderschap- en teamontwikkeling en Coaching Nederland, op het gebied van executive-, business- & life coaching.

Inspiratie haal ik uit de puurheid van mensen en hun vermogen om te groeien door te leren van zowel positieve als negatieve ervaringen. Ik ben hier elke dag getuige van bij mijn zoon en dochter. Hier geniet ik van, net als ik dat doe van leuke uitjes met gezin en vrienden, sporten (tennis en snowboarden) en heerlijk eten onder het genot van een goed glas wijn.

Connect met Han Oei via Twitter, Facebook en LinkedIn